Як фракція ОПЗЖ керує ДАБІ Харківської обл

     Відновідно до рішення Прем`єр-міністра України О.Гончарука щодо широкомасштабної війни з корупцією в Державній Архітектурно-Будівельній Інспекції України (ДАБІ), розпочались масштабні чістки керівників різних областей. Так, на хабарі було затримано в.о.начальника Управління ДАБІ у Миколайовської області  Світлану Белінську, лише 2 дні як призначеною наказом в.о.Голови ДАБІ України пані Костенко О.І, але сьогодні про інше. Керівництво Управлінням ДАБІ в Харківської області теж визиває сумніви. 
  Судячи за все, на початку 2020р. було призначено в.о. начальника Управління ДАБІ в Харківскої області Дмитра Пальчонкова. До речі, ви запитаєте - чому в тексті зображення танцуючої пари? Відповідь дуже проста - на фото зображений сам Дмитро Пальчонков, та цим фото він складає свій портрет, як людини та керівника.
     Вивчивши біографію Дмитра Пальчонкова, стає цікавим факт, яким чином 26 річний молодий хлопець досягнув посади начальника Інспекції області, не маючи на те ні моральних якостей, ні певного досвіду.
    Але ситуація зміниться, коли ми дізнаємось, хто стоїть за цим призначенням та що очікується?
   Абрамович Ніна Олександрівна є дружиною Пальчонкова Дмитра, та рідною сестрою Абрамовича Ігора Олександровича, котрий в 2019 році на виборах був обраним народним депутатом від партії "Опозиційна платформа - За Життя" (за номером 14 у списку партії).
   

Абрамович Ігор Олександрович співвласник ТОВ "УкрГазІнвест" та колишній помічник харківського народного депутата Фельдмана А.Б. 
    З іншого боку, Дмитро Пальчонков користується підтримкою з боку батька дружини - Абрамовича Олександра Ілліча, власника ТОВ "Енерготрансстройсервіс", та теж кандідата в депутати Харківської обласної ради від партії "Наш край", кінцевим бенефіціаром партії є саме Фельдман А.Б.
     Навіть з такою підтримкою Пальчонков Дмитро без певного досвіду у державній службі в якості керівника, та без відповідних знань у сфері протидії корупції, вчинив злочин або через незнання або завдяки халатному відношенню до вимог діючого Законодавства України.
 Відповідно до електроної декларації (у вільному доступі за адресою https://public.nazk.gov.ua/declaration/914eb6d1-a3b1-4222-8636-8cc36b7c0a2d) можно знайти інформацію, що дружина Пальчонкова - Абрамович Н.О. позичила саме у брата грошову суму у 412000 грн, 

придбавши у 2016 році квартиру загальною площєю 79 кв.м.,   про що є відповідна інформація в реєстрі декларацій
        Вивчивши декларацію за 2017 рік можно знайти інформацію про іншу позику у 665340грн 
Саме стільки коштувала Тойота Камри, на котрій їздить з 2017 року на роботу саме Пальчонков 
Що цікаво, інформація про фінансові зобов`язання відразу і назавжди зникла з декларації:
Та більше в деклараціях за 2018, 2019 рік інформація про зобов`язання на понад 1млн.грн не з`являлась!
Таким чином, залишається питання - за які дії або бездіяння Пальчонкова була видана така позика розміром понад 1млн.грн з боку Абрамовича І.О. , та якщо позика була повернута(а за матеріалами відповідних декларацій інформація про позику зникла), та за рахунок яких коштів, коли заробітна платня згідно декларації Пальчонкова Д., виглядає у розмірі приблизно 100 тисяч гривень на рік.  Це питання стає значно цікавішим за умови, коли батько дружини - забудовник у м.Харків, а брат дружини - має тісне знайомство з народним депутатом Фельдманом А.Б., який за призначенням свого протеже має значний вплив на діяльність Управління ДАБІ у Харківської області, при цьому велика кількість будівельних обєктів останнього не має навіть відповідних дозвілів на початок будівництва!
З цього приводу залишаються лище питання...

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

ДАБІ Харківської області - керівництво нове, схеми без змін!